Garnier Fructis Oil Repair 3 Spray

Garnier Fructis Oil Spray on yhdistelmä kolmea ravitsevaa hiusöljyä, jotka tuovat hiuksille raikkautta ja terveyttä. Öljy sisältää aprikoosiöljyä, mangoöljyä ja manteliöljyä.

Ne ovat täydellisiä vaurioituneille, kuiville ja hauraille hiuksille.
garnier-fructis-oil-repair-3-mgielka-olejkowa

Öljyt ja muut ainesosat

Nimi – Oil Repair 3 – ehdottaa, että öljysuihke sisältää kolmea öljyä, joka pitää täysin paikkansa. Ensimmäinen – mangoöljyä (tarkemmin – voita) – joka elvyttää, pehmentää ja suojaa UV-säteilyltä. Toinen – manteliöljy – tavallinen hiustuotteissa. Viimeinen – aprikoosinsiemenöljy – on erinomaisesti jälleenrakentavan B17-vitamiinin lähde.

Valitettavasti keinotekoiset ainesosat muodostavat suuren osan Garnier Fructis Oil Repair 3 tuotetta. Teoreettisesti ne voivat parantaa tuotteen toimintaa. Merkin olisi viisaampaa keskittyä öljyihin, kahden haitallisen alkoholin lisäämisen sijaan suurissa määrissä. Toiset silikonit, pehmentävät ainesosat ja säilöntäaineet ovat myös tarpeettomia mutta kuivaavat ja ärsyttävät alkoholit saattavat aiheuttaa suurimpia vaurioita.

Vaurioituneiden hiusten paikkaaminen

Garnier Fructis Oil Spray on luotu tarjoamaan vaurioituneille, kuiville ja hauraille hiuksille intensiivistä ravitsemista. Se toimii myös värjäyksestä tai permanentista huomattavasti heikoille hiuksille. Sen on tarkoitus toimittaa välitön pehmeys ja eloisuus ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tuote on hyvin kevyt ja se siirtää keveyden hiuksiisi. Sen ulkonäkö on täysin erilainen – hiuksesi ovat kiiltävät ja helpot harjata.

Garnier Oil Repair 3 Spray on päivittäin käytettävä tuote. Sen on tarkoitus elvyttää vaurioituneita hiuksia ja palauttaa kiiltoa. Kolmen öljyn mikroskooppiset partikkelit lävistävät hiusten sisäpuolen ja hoitavat niitä sisäpuolelta. Kiiltävät, pehmeät, eloisat ja ennen kaikkea terveet hiukset ovat säännöllisen Garnier Oil Spray tuotteen käytön vaikutukset, mikäli täynnä alkoholeja oleva tuote ei ärsytä tai kuivuta hiuksiasi.

Käyttövinkkejä

Tuotteen helppo käyttö on sen paras puoli. Garnier varmisti, ettei sinun tarvitse kuluttaa paljoa aikaa hiusten öljyämiseen. Itse asiassa, Oil Spray ei sovellu hiusten öljyämiseen mutta tekee hiusten hoidosta ja suojaamisesta hyvin helppoa. Suihkekoostumuksen ansiosta asetus onkin helppoa. Öljyä voi käyttää kahdella tavalla: ennen harjaamista ravitsemista ja helpompaa muotoilua varten tai päiväsaikaan kuiviin hiuksiin lisätäkseen kiiltoa. Kevyt suihke imeytyy hyvin nopeasti, jättäen vain tuoksun taakseen.

Lisätietoa

Garnier Fructis Oil Repair 3 Spray on yksi surkeimmista hoitotuotteista. Se on halpa mutta laatu on huono. Monet vahingoittavat alkoholit ja huono suunnittelu (oranssi ja sininen purkki näyttää deodorantilta) – edes vähä raha ei ole sen arvoista. Käyttö ja hyvin miellyttävä tuoksu ovat ainoat asiat, jotka saisivat sinut ostamaan tuotteen. Oil Spray tarjoaa hyvin raikkaan, hedelmäisen ja keväisen tuoksun, joka pysyy hiuksissa hyvin pitkään.

Mitkä ovat tuotteen huonot puolet?

  • kaksi hyvin haitallista alkoholia
  • vähän luonnollisia öljyjä
  • heikko korjaava toiminta
  • saattaa aiheuttaa kuivat ja tahmeat hiukset
  • ei niin elegantti ja epämukava pakkaus