Kerastase Elixir Ultime Oleo-Complexe Moringa Immortel

Kerastase Elixir Ultime Oleo-Complexe tuotteen vihreä versio vaurioituneille hiuksille on täydennetty Moringa puun siementen uutteella.

Kerastase Moringa Immortel tarjoaa syvän ja monipuolisen korjaamisen.
kerastase-elixir-ultime-oleo-complexe-moringa-immortel

Öljyt ja muut ainesosat

Kerastase Elixir Ultime on yhdistelmä jopa viittä kasviöljyä. Tärkein on moringa oleiferan siemenistä uutettu öljy. Se on intialainen puu, jota kutsutaan nimellä ihmepuu, sillä se tarjoaa parantavia ominaisuuksia ja pitkäikäisyyttä. Toisia Elixir Ultime Replenishing Beautifying Scented Oil kuuluvia itämaisia öljyjä ovat camellia öljy ja pracaxi öljy – arvokas öljy uutettu Amazonmetsän puun siemenistä.

Oleo-Complexe Moringa Immortel on myös täydennetty kahdella aika suositulla osatekijällä: maissiöljyllä – tyypillinen Elixir Ultime tuotteille, ja arganöljyllä tarjoten suuria määriä omega-3, omega-6 ja omega-9 happoja. Tuote on ihanteellinen korkeahuokoisille hiuksille. Valitettavasti, Luonnollisten öljyjen monipuolisuutta häiritsee alkoholi , joka saattaa aiheuttaa kuivuutta ja ärsyttää päänahkaa.

Vaurioituneiden hiusten paikkaaminen

Vihreä Kerastase Elixir Ultime Oleo-Complexe on sen parantavat ominaisuudet velkaa tuotteen kolmelle tärkeimmälle öljylle: arganöljy, pracaxi öljy ja moringa öljy. Oleo-Complexe Moringa Immortel koostumus on avain vaurioituneiden hiusten tehokkaaseen hoitoon. Öljy tarjoaa paikkaamista sekä kunnon kosteutta ja se vahvistaa hiuksia sisäpuolelta. Hiuksesi ovat taas terveet muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen.

-Elvytetyt hiukset tarkoittavat kauniimpia hiuksia. Jos hiuksesi ovat paremmassa kunnossa, ne ovat kiiltävämmät, silkkisen pehmeät ja kestävät. Kerastase Elixir Ultime Oleo-Complexe Moringa Immortel on loistava alustaja muotoilulle. Valitettavasti alkoholit voivat aiheuttaa ärsytystä ja kuivuutta, jos tuotetta käyttää väärin tai liikaa.

Käyttövinkkejä

Kerastase Elixir Ultime Replenishing Beautifying Scented Oil voi käyttää muutamalla tavalla. Pumppu tekee käytöstä helpompaa. Voit asettaa 1-2 annosta ennen hiusten pesua syvää ravitsemusta varten. Päänahan hierominen on tärkeää. Voit myös asettaa Oleo-Complexe Moringa Immortel kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai kuiviin hiuksiin parempaa kiiltoa varten ja siistin kampauksen aikaansaamiseksi. Valitettavasti, jos öljyä käyttää liikaa, se voi vaikuttaa haitallisesti hiuksiin ja aiheuttaa takkuja, kuivuutta ja elottomuutta.

Lisätietoa

Niin tunnetulla merkillä ja aika korkealla hinnalla, Kerastase Elixir Ultime Replenishing Beautifying Scented Oil pitäisi olla paljon parempi. Aineosissa on kuitenkin toivomisen varaa. Jotkut ainesosat häiritsevät öljyn korjaavaa toimintaa. Ei edes pakkaus ole hinnan arvoinen. Muovipullo vihreällä pumpulla on tyypillinen Kerastase Elixir Ultime tuote mutta se ei taatusti näytä luksusmaiselta. Tuoksukaan ei ole vaikuttava. Se haisee alkoholilta.

Mitkä ovat tuotteen huonot puolet?

  • tuotteen laatuun nähden sopimattoman korkea hinta
  • alkoholi häiritsee toimintaa
  • saattaa aiheuttaa kuivuutta, ärsytystä ja takkuja
  • kömpelö muovipakkaus
  • epämiellyttävä tuoksu