Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense

Redken Diamond Oil vaurioituneille hiuksille mustana versiona – intensiivisen korjauksen olennaisin osa.

Nimi viittaa siihen, että öljy on täydellinen läpikotaista paikkaamista tarvitseville hiuksille.
redken-diamond-oil-shatterproof-shine-intense

Öljyt ja muut ainesosat

Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense sisältää paljon luonnollisia öljyjä – seitsemän öljyä, joka vaikuttaa aika kohtuulliselta ottaen huomioon korkean hinnan. Auringonkukkaöljy ja oliiviöljy ovat kaksi pääasiallista ainesosaa. Nämä ovat suosituimmat öljyt, jotka toimivat täydellisesti melkein kaikille hiustyypeille. Tuotteessa on myös arvokasta jojoba öljyä ja kookosöljyä, jota tuotteessa ei pitäisi olla (se on hyvin halpaa ja sopii paremmin vähähuokoisille hiuksille).

Mielenkiintoinen fakta – Camelina sativa öljy, tunnettu nimellä camelina tai nautinnon kulta sisältää 45% omega-3 rasvahapoista. Se sopii täydellisesti vaurioituneiden korkeahuokoisten hiusten rakenteeseen. On myös korianteriöljyä ja aprikoosiöljyä sekä monia kosteuttavia ainesosia, jotka luovat suojaavan kerroksen ja lukitsevat kosteuden sisään ja ehkäisevät arvokkaiden ravintoaineiden menetystä. Tuotteessa ei ole silikoneja tai muita keinotekoisia ainesosia.

Vaurioituneiden hiusten paikkaaminen

Miten Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense toimii? Intensiivisesti ja sisäpuolelta. Redken Diamond Oils lävistää hiusten sisäpuolen erinomaisesti – syvimpään kerrokseen. Tuloksena, paikkaus alkaa sisältä. Hiuksistasi tulevat vahvat ja kestävät. Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense sulkee myös hiusten ulkoisen kerroksen, joka ehkäisee takkuja ja suojaa vaurioilta.

Sisäisen paikkaamisen lisäksi, seitsemän öljyä saavat hiuksesi näyttämään paremmalta. Terveet hiukset ovat pehmeät, sileät ja helpommat muotoilla. Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense lisää kolmiulotteista kiiltoa. Öljy tekee hiuksistasi kauniimmat ja helpommat muotoilla.

Käyttövinkkejä

Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense maksaa paljon. Se myös kuvastuu pullosta mustalla, hyvin tarkalla pipetillä. Voit helposti annostella 2-3 tippaa, joka on tarpeeksi yhdelle käyttökerralle. Voit asettaa Redken Diamond Oil kuiviin tai kosteisiin hiuksiin hiusten keskeltä alas; muista latvat. Valitettavasti öljy ei sovellu päänahan öljyämiseen.

Lisätietoa

Valitettavasti, Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense on kallis. Se on yksi kalleimmista kaupallisesti saataville olevista hiusöljyistä. Hinta ei ’t vastaa laatua. Se näyttää todella hienolta – musta lasipullo nostattaa varmaan hintaa. Odotamme enemmän tällaisella hinnalla. Tuoksukaan ei ole miellyttävä.

Mitkä ovat tuotteen huonot puolet?

  • hyvin korkea hinta, ei vastaa ominaisuuksia
  • raskas pullo ei ole kätevä
  • sisältää kookosöljyä, joka ei sovi korkeahuokoisille hiuksille
  • tuote ei sovellu päänahan öljyämiseen
  • liian intensiivinen, tukahduttava ja epämukava tuoksu