Moroccanoil Treatment Original Hair Oil

Moroccanoil Treatment on universaali hoito kaikille hiustyypeille. Se ravitsee ja helpottaa muotoilua.

Sitä pidetään parhaana arganöljynä ja se on listan kärjessä parhaana korjaavana ja hoitavana tuotteena – se jälleenrakentaa hiusrakennetta erinomaisesti.
moroccanoil-treatment-original-hair-oil

Öljyt ja muut ainesosat

Marokkolainen öljy on Moroccanoil Treatment Original tuotteen pääasiallinen ainesosa. Valitettavasti, arganöljy pois lukien (täynnä monityydyttämättömiä rasvahappoja, linolia ja oleiinia – täydellinen korkeahuokoisille hiuksille), tuotteessa on kaksi silikonia. Onneksi silikonit on helppo pestä pois tavallisella shampoolla. Moroccanoil Treatment Hair Oil on myös täydennetty pellavauutteella, joka tukee hiusten ravitsemista.

Moroccanoil Treatment Original tuotteessa on vain kaksi luonnollista ainesosaa ja lähes kymmenen muuta lisäainetta, sisältäen bentsyynibentsoaattia – mahdollisesti allergiaa aiheuttava tuoksutekijä. Olisimme odottaneet täyteläisempää ja luonnollisempaa koostumusta niin maineikkaalta ja ylelliseltä hiusöljyltä.

Vaurioituneiden hiusten paikkaaminen

Arganöljy, tunnettu nimellä Marokon nestemäinen kulta, on Moroccanoil Treatment Original tuotteen kaikkien ominaisuuksien lähde. Se on öljy korkeahuokoisille hiuksille. Siinä on suuria partikkeleita, jotka sopivat täysin hiusten avonaisten suojakerrosten väliin sulkemaan hiusrakenteen. Öljy elvyttää, vahvistaa ja ravitsee hiuksia sisäpuolelta sekä hidastaa ikääntymisprosesseja. Jos käytät Moroccanoil Treatment Original tuotetta, tulet pitämään hiuksesi hyvässä kunnossa.

Moroccanoil Treatment Original Hair Oil saa hiuksesi pehmeäksi, sileäksi, kestäväksi ja kiiltäväksi. Harjaaminen ja muotoilu on helpompaa, ja föönaus kestää vähemmän aikaa. Öljy voi stimuloida hiuskasvua. On kuitenkin todennäköisempää, että mahdolliset allergeenit ärsyttävät päänahkaa ja estävät arganöljyn hyödyllisen toiminnan.

Käyttövinkkejä

Moroccanoil Original Treatment ei sovi päänahan öljyämiseen. Käyttö on helpompaa korkilla lasipulloon kiinnitetyn pumpun ansiosta. Korkin vaihtaminen voi kuitenkin olla hankalaa. Moroccanoil Oil tulisi asettaa puhtaisiin ja pyyhekuiviin hiuksiin tai kuiviin hiuksiin sileyden aikaansaamiseksi. Öljyä voi sekoittaa muihin tuotteisiin, esimerkiksi hoitoaineisiin tai shampoihin täydentääksesi niitä arganöljyn ominaisuuksilla.

Lisätietoa

Moroccanoil Treatment hinta on aika korkea. Hinta on liian korkea jopa ottaen huomioon kalliin luonnollisen arganöljyn. Tumma ja painava lasipullo tunnusomaisessa muodossa ei näytä vaikuttavalta tai elegantilta – se on yksinkertaisesti ok. Tuoksu on vangitsevin koko tuotteessa mutta ei ole järkeä maksaa paljon rahaa vain mukavasta tuoksusta.

Mitkä ovat tuotteen huonot puolet?

  • hyvin korkea hinta verrattuna muihin öljyihin
  • vain yksi öljy ja kasviuute
  • mahdollisesti allergiaa aiheuttavia ainesosia
  • painava ja epämukava pullo
  • pumppu on erillään pullosta
  • koostumus ei sovellu päänahan öljyämiseen