Garnier Fructis Serum Goodbye Damage

Garnier Fructis Serum Goodbye Damage hiusöljy on itse asiassa silikoniseerumi. Sitä kutsutaan ‘siteeksi’ kaksihaaraisille.

Merkki lupaa 77% vähemmän kaksihaaraisia mutta kaksihaaraisten sitominen takaisin yhteen on avoin epäilykselle.
garnier-fructis-serum-goodbye-damage

Öljyt ja muut ainesosat

Etiketin mukaan, Garnier Fructis Serum Goodbye Damage sisältää amla-öljyä. Todellisuudessa, se on amla hedelmän uutetta pienissä määrissä. Tuotteessa ei ole ylimääräistä öljyä, joissa amla hedelmät voisi maseroida. Siksi on vaikea kutsua Serum Goodbye Damage hiusöljyksi.

Kasviuute on pieni osa koko koostumusta. Tuotteessa on enemmän silikoneja, jotka saattavat rasittaa; ne voi poistaa shampoolla mutta ne eivät toimi kaikille hiustyypeille. Seerumi sisältää myös kuivattavia alkoholeja , jotka tuottavat enemmän harmia kuin hyvää mitä tulee vaurioituneisiin hiuksiin.

Vaurioituneiden hiusten paikkaaminen

Serum Goodbye Damage on suunniteltu päivittäiseen hoitoon hyvin vaurioituneille hiuksille kaksihaaraisilla. Garnies Fructis lupaa, että öljy sitoo kaksihaaraiset takaisin yhteen mikä on fyysisesti mahdotonta. Ainoa hoitokeino kaksihaaraisille on leikkaaminen. Ei ole olemassa seerumia, joka voisi jälleenrakentaa ne. Se voi vain ehkäistä lisävahingoilta ja suojata terveitä latvoja.

Välitön kiilto ja pehmeys on toinen lupaus. Tässä tapauksessa, Serum Goodbye Damage onnistuu täyttämään sen. Hiuksesi saavat kiiltoa, sileyttä tyvistä latvoihin ja ovat helpommat harjata. Tuote on täydellinen hoitamaan ja viimeistelemään kampauksen mutta se ei taatusti pysty kumoamaan vuoden verran vaurioita (kuten se lupaa).

Käyttöohjeet

Seerumi on hyvin kätevä ja siinä on mukava pumppu. Sitä voi asettaa hiuksiin koko pituudelta, etenkin latvoihin. Teoreettisesti merkki ei sano, että sitä ei voisi asettaa iholle mutta ainesosat paljastavat sen olevan epätyypillinen öljy. Siksi, Serum Goodbye Damage ei varmaan sovellu hiusten öljyämiseen. Voit käyttää tuotetta kolmella tavalla: aseta sitä puhtaisiin ja pyyhekuiviin hiuksiin; latvoihin ennen föönausta; kuiviin hiuksiin päivällä. Plussaa hiuksiin jätettävästä tuotteesta.

Lisätietoa

Garnier Fructis Serum Goodbye Damage tarjoaa alhaisen hinnan ja alhaisen laadun: design ei vakuuta, ainesosat ovat huonot, lupaukset eivät täyty ja toiminta on keskivertoista. Mukavasta pumpusta ja nestemäisestä koostumuksesta huolimatta öljy ei ole tehokas. Siinä on yksi iso plussa: kaunis, raikas, kukkainen ja hedelmäinen tuoksu, joka pysyy hiuksissa kauan.

Mitkä ovat tuotteen huonot puolet?

  • hyvin huonosti hoitava
  • ei sido takaisin tai korjaa vaurioituneita latvoja
  • sisältää haitallisia alkoholeja ja silikoneja
  • pakkaus ei ole vakuuttava
  • voi tehdä hiuksista kuivat ja heikentää niitä
  • ei voi asettaa päänahkaan.