Alterna Caviar Treatment Omega+ Nourishing Oil

Alterna Caviar Treatment Omega+ Nourishing Oil on monipuolinen tapa elvyttää hiuksiasi.

Kaviaarin, vitamiinien ja ylimääräisten kasviuutteiden ansiosta se palauttaa terveyden vahingoittuneisiin hiuksiin nopeasti.
alterna-caviar-treatment-omega-nourishing-oil

Öljyt ja muut ainesosat

Alterna Caviar Omega+ Nourishing Oil perustuu innovatiivisiin teknologioihin. Ensiksi, öljy tarjoaa entsyymejä, jotka antavat ravitsevien ainesosien imeytyä paremmin. Toiseksi, se tarjoaa Age-Control Complex – parhaat elvyttävät ainesosat. Tämä teknologia yhdistää: kaviaariuute, joka on hyvin täynnä omega-3 happoja, antioksidanttinen C-vitamiini ja merileväuute, joka estää hiusten näkyvän vanhenemisen.

Alterna Caviar Treatment Oil sisältää myös Merikaaliöljyä joka tarjoaa 50% erukahappoa (omega-9) ja auringonkukkaöljyä. Tuote on muodostettu ilman alkoholeja tai haitallisia aineosia. Se sisältää muutamia silikoneja mutta ne ovat helposti haihtuvia ja ne voi poistaa hienovaraisella shampoolla. Tuotetta on täydennetty hiivauutteilla ollen tulvillaan: magnesiumia, sinkkiä, kuparia, silikonia ja rautaa.

Vaurioituneiden hiusten paikkaaminen

Alterna Caviar Treatment Oil-tuotteen toiminta perustuu pääasiassa kosteutukseen ja ravitsemukseen. Vaurioituneet hiukset saavat tukea näiden kahden pääominaisuuden ansiosta. Yhdistelmä rasvahappoja, fosfolipidejä, aminohappoja ja vitamiineja saa hiusten suojakerroksen sileäksi, joka antaa hiusten säilyttää kunnollisen kosteuden ja antaa silkkisen pehmeyden. Kosteutus, täydentävät ravintoaineet, eloisuuden palauttaminen, kestävyyden ja vahvuuden tuominen – se on mahdollista Alterna Caviar Anti-Aging Omega+ ansiosta. Hiusten ikääntymisprosessit hitaantuvat. Hiukset saavat takaisin nuoren ulkonäkönsä. Ne ovat myös suojatut haitalliselta UV-säteilyltä.

Käyttövihjeitä

Alterna Caviar Anti-Aging hiusöljy on pieni, koska tarvitset vain pienen määrän saadaksesi tyydyttäviä tuloksia. Mukana on mukava pipetti. Käyttötapa on samantapainen kuin muiden hiusöljyjen käyttö. Alterna Caviar Anti-Aging on jätettävä päähän, mikä on kiistämätön etu. Asetat pienen määrän kuiviin tai hieman märkiin hiuksiin. On suositeltavaa tehdä se juuri ennen muotoilua. Alterna hiusöljy imeytyy hyvin ja parantaa hiusten kuntoa sisäpuolelta.

Lisätietoa

Alterna Caviar Omega+ Nourishing Oil peruskoko on vain 50 ml. Hinta vaikuttaa aika alhaiselta mutta jos otamme huomioon pienen koon – se on hyvin korkea. Violetti lasipullo on pieni ja sopii täydellisesti käteen. Alterna Caviar Omega+ Nourishing Oil tarjoaa hyvin raikkaan tuoksun, joka muistuttaa sateen tuoksua ja tekee jokaisesta käyttökerrasta miellyttävän.

Mitkä ovat tuotteen huonot puolet?

  • hyvin pieni tilavuus ja hyvin korkea hinta
  • tuote vain hiuksille, ei päänahalle
  • muutama silikoni, jotka voivat olla komedogeenisiä
  • ei kovin montaa luonnollista öljyä