Nanoil-hiusöljy

Mistä Nanoil-öljyn tunnistaa? Tuote on täydellinen sekoitus luonnollisia öljyjä täynnä rasvahappoja ja vitamiineja. Se sopii tietyille hiuslaaduille ja huokoisuustyypeille. Erittäin kevyt koostumus tuoksuu ihanalta ja jokainen löytää varmasti itselleen sopivan tuotteen kolmen eri version joukosta.

Luonnollisuutta välittävältä brändiltä. Kyselemättä paras hiusöljytuote.

öljy kaikille hiustyypeille Nanoil

 

Öljyt ja muut ainesosat

Luonnolliset kasviöljyt ovat kolmen Nanoil-hiusöljytuotteen lähtökohtina. Jopa 16 erilaista öljyä luovat kolme erilaista tuotetta. Riippuen versiosta tuote sisältää kuudesta yhdeksään öljyä. Koostumus tähtää kaikkien hiusten tarpeiden täyttämiseen hiustyypistä (erilaisesta rakenteesta) riippuen. Jos hiuksesi on erittäin huokoinen, tarvitsen öljyn suuremmilla molekyyleillä. Nanoil-hiusöljy on markkinoiden ainut huokoisuuden mukaan valittava tuote. Toisen samanlaisen ja yhtä hyvin suunnitellun tuotteen löytäminen on vaikeaa. Jokainen tuotteen versio täyttää oman tehtävänsä täysin luonnollisesti kiitos parhaiden mahdollisten öljyjen. Miten eri tuotteet sitten eroavat toisistaan?

– Nanoil heikosti huokoisille hiuksille –
Tämä versio sisältää kasvirasvoja ja öljyjä, joissa on tyydyttyneitä rasvahappoja. Hiukan huokoisten hiusten tilanteessa on tärkeää käyttää kevyttä tuotetta, joka imeytyy nopeasti painamatta hiusta entisestään. Siksi Nanoil heikosti huokoisille hiuksille sisältää mänty-, argan-, kookos-, risiini-, maracuja-, babassu- ja monoiöljyä sekä shea- ja cupuacuvoita. Näiden lisäksi tuotteessa on vitamiineja, pantenolia ja UV-suojaavia aineita.

– Nanoil normaalisti huokoisille hiuksille –
Toinen versio sisältää lähinnä öljyjen monityydyttyneitä rasvahappoja (esim. omega-7 ja -9). Kun hiusten huokoset ovat avoinna, tarvitset tuotteen sulkemaan ne ja vahvistamaan hiusta. Tästä johtuen Nanoil normaalisti huokoisille hiuksille sisältää macadamia-, argan-, marula-, jojoba-, maracuja- ja kookosöljyä. Niitä täydentämässä tuotteessa on myös vitamiineja, UV-suojaa ja silkkiä.

– Nanoil erittäin huokoisille hiuksille –
Kolmannessa tuotteessa on yhdistelmä suurien partikkelien öljyjä, jotka sisältävät paljon monityydyttymättömiä rasvahappoja, kuten omega-3 ja omega-6. Liikaa käsitellyt hiukset tarvitsevat uudistumista ja hiushuokosten sulkemista. Nanoil erittäin huokoisille hiuksille sisältää: manteli-, argan-, helokki-, avokado-, maracuja- ja puuvillan siemenöljyä. Vitamiinit, UV-suoja, silkki, lanoliini ja keratiini antavat tuotteelle lisäominaisuuksia.

Mitä muuta voisimme mainita Nanoil-hiusöljyn ominaisuuksista? Jokainen tuote sisältää kaksi kiintoisaa yhdistettä, joita et voi löytää muista hiustenhoitotuotteista. Nämä aineet ovat kerastim ja baicapil. Ensimmäinen ehkäisee hiustenlähtöä, kun taas toinen nopeuttaa hiustenkasvua. Haluamme myös painottaa, että jokainen Nanoil-tuote on parabeeni- ja silikonivapaa. Nanoil-tuotteet ovat siis tehokkaita ja luonnollisia korvaajia monille hiustenhoitotuotteille.

Korjaa vahingoittunutta hiusta

Haluamme mainita, että Nanoil-hiusöljy on erittäin käytännöllinen hiusten parantamisessa, mutta myös monessa muussa asiassa. Jokainen versio on tarkoitettu korjaamaan erilaisia hiusten ongelmia, joten varmista oma hiustesi huokoisuustaso ennen tuotteen hankkimista. Löydät monia helppolukuisia artikkeleita, jotka selittävät hiusten huokoisuudesta ja oman huokoisuutesi tunnistamisesta. Seuraavaksi sinun pitää valita yksi kolmesta tuotteesta:

– Nanoil heikosti huokoisille hiuksille –
Helpottaa hiusten muotoilua, lyhentää kuivaamiseen tarvittua aikaa, kontrolloi talineritystä päänahassa, antaa volyymia ja suojaa hiusta esimerkiksi korkeilta lämpötiloilta tai auringon aiheuttamalta kuivumiselta.

– Nanoil normaalisti huokoisille hiuksille –
Ehkäisee kihartumista, pitää villit kutsit aisoissa, tuo esille luontaista hiusten muotoa, kosteuttaa ja ravitsee, ehkäisee kaksihaaraisten syntyä, antaa kiiltoa, vahvistaa sekä pitää päänahan terveenä.

– Nanoil erittäin huokoisille hiuksille –
Uudistaa intensiivisesti, rakentaa keratiinisiltoja uusiksi, sulkee huokosia, vähentää kihartumista ja sähköisyyttä, estää haurastumista, antaa joustavuutta, lisää kiiltoa, tuo pehmeyttä, suojaa kaksihaaraisilta, pitää kosteana sekä kontrolloi päänahan toimintoja.

Kiitos luonnollisten aineiden ja erittäin kevyen koostumuksen täynnä ominaisuuksia voit käyttää Nanoil-öljyä sekä hiuksiisi että päänahkaan. Tuote toimii sekä hiuksen pinnalla, että sen sisäpuolella. Tuote antaa hiuksillesi moniulotteista hoitoa hiuksen sisältä käsin. Hiuskuontalosi muuttuu terveemmäksi ja kauniimmaksi suunnilleen 30 päivän aikana.

Vinkkejä käyttöön

Nanoil-hiusöljy on monikäyttöinen hiustuote muiden markkinoilla myytävien hoitotuotteiden rinnalla. Se toimii yhdessä eri hiustyyppien kanssa ja antaa hiuksille niiden tarvitsemaa hoitoa. Tuotteen mahtavuuteen on kuitenkin yksi muukin syy. Voit käyttää öljyä monilla eri tavoilla, kuten luonnollisten öljyhoitojenkin öljyjä. Käytä kuiviin tai märkiin hiuksiin, ennen tai jälkeen pesun, hoitoon tai kauneuteen. Tuotteen teho perustuu yhdistelmään erilaisia luontaisia öljyjä. Kuinka Nanoil-hiusöljyä käytetään? Miten ikinä haluatkaan. Esimerkiksi voit käyttää tuotetta muutamaa minuuttia ennen pesua tai jättää sen hiuksiin koko yöksi. Pientä määrää öljyä voidaan käyttää hiusten kiillottamiseen tai muotoiluun.

Tärkein asia, joka sinun täytyy muistaa Nanoil-tuotteita käyttäessäsi, on säännöllisyys. Käytä esimerkiksi päivittäin tai jokaisen hiustenpesun yhteydessä. Yksittäiset käyttökerrat eivät saa aikaan pitkäkestoisia vaikutuksia.

Lisätietoa

Tuotetta myydään internetissä valmistajan sivustolla. Nanoil-hiusöljyn hinta on kilpailukykyinen, koska maksat laadukkaista ainesosista ja tehokkuudesta. Saat todella elegantin tuotteen ja et varmasti pysty irrottamaan silmiäsi tästä hiuskosmetiikasta testattuasi sitä. Internetsivusto tarjoaa myös lisätietoa kaikista kolmesta tuotetyypistä, niiden koostumuksesta ja toimintatavoista. Kun päätät hankkia tuotteen, saat sen suoraa kotiisi elegantissa mustassa kestävässä lasipullossa, joka on koristeltu kultaisella pumpulla ja puukorkilla.

Mitä ovat Nanoil-tuotteiden tärkeimmät hyödyt?

  • Yksi ja ainoa hiusöljy, joka sopii sinun hiustyypillesi (huokoisuudelle).
  • Vain luonnollisia ainesosia ja paljon kasviöljyjä.
  • Monia käyttötapoja.
  • Monipuolista huolenpitoa hiuksille ja päänahalle.
  • Kevyt, helposti imeytyvä ja ei-rasittava tuote.
  • Erittäin houkutteleva kilpailukykyinen hinta.
  • Käytännöllinen, elegantti ja kestävä pullo.
  • Yksi tuote sekä kosteuttaa, ravitsee, korjaa että takaa kauneuden.

käy virallisella verkkosivulla – nanoil.fi