Wella Professionals LuxeOil Reconstructive Elixir

LuxeOil on Wella Professionalsin luoma hiusten jälleenrakentava eliksiiri. Se on erikoinen öljy ja silikonituote, joka tarjoaa suojaa ja vahvuutta hiusten sisällä.

Se käynnistää keratiinin tuotannon, joka on hiusten luonnollinen rakennusosa.
wella-professionals-luxeoil

Öljyt ja muut aineosat

Wella Professionals tuote sisältää neljää arvokasta öljyä mutta niiden määrä on pieni verrattuna muihin ainesosiin. LuxeOil sisältää: arganöljyä – ihanteellinen vaurioituneille hiuksille, jojoba öljyä – täydellinen imeytyminen, manteliöljyä – erinomainen kosteutus, camellia öljyä – uutettu ikivihreistä teepuista. Nämä öljyt tekevät täydellisen nelikon korkeahuokoisille hiuksille, jos muut ainesosat eivät häiritse niiden toimintaa.

Valitettavasti, LuxeOil Reconstructive Elixir sisältää paljon enemmän keinotekoisia ainesosia kuin öljyjä. Esimerkiksi silikoneja , jotka ovat helposti haihtuvia ja pestäviä sekä harmittomia hiuksille. Etanoli on vaarallisin. Se on hyvin haitallinen alkoholi hyvin ärsyttävillä ominaisuuksilla. Se voi aiheuttaa todellista ärsytystä ja kuivuutta.

Vaurioituneiden hiusten paikkaaminen

Wella LuxeOil Reconstructive Elixir kaksi perustehtävää ovat: hiusten ravitseminen ja niiden sileäksi saaminen. Öljy on suunniteltu suojaamaan luonnollista hentoa hiuksia rakentavaa proteiinia, eli keratiinia. LuxeOilin päätehtävä on hiusrakenteen monipuolinen suojaaminen ja hiusten vahvistaminen sisäpuolelta.

LuxeOil Reconstructive Elixir ansiosta, hiuksesi ovat jopa kymmenen kertaa sileämmät. Hiuksesi saavat takaisin terveytensä ja kestävyytensä. Öljy antaa niille silkkisen sileyden heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Seurauksena, hiukset ovat paljon helpompi harjata ja muotoilla, sillä ne eivät olet karheat tai jäykät. Wella LuxeOil kaunistaa ja parantaa hiusten kuntoa. Jos käytät liikaa, vaikutukset saattavat olla negatiiviset.

Käyttövinkkejä

Wella Professionals LuxeOil Reconstructive Elixir suurin ongelma liittyy hiusten öljyämisen sopimattomuuteen. Sitä ei suositella käytettäväksi päänahkaan tai jätettäväksi yön yli. LuxeOilia tulisi asettaa hiusten keskiosasta alaspäin, keskittyen latvoihin. Hiuksesi tulisi mielellään olla kosteat, koska öljyn on tarkoitus helpottaa muotoilua, esim. föönausta. Mukava pumppu helpottaa annostelua. Kevyen ja nestemäisen koostumuksen ansiosta öljy imeytyy heti.

Lisätietoa

Hinta on tuotteen vahvin puoli. Se maksaa paljon vähemmän kuin muut vaurioituneille hiuksille suunnatut öljypohjaiset tuotteet. Lasipullossa piilee väritön, normaalipaksu tuote. Valitettavasti pullo ei ole kätevä. Se saattaa helposti lipsahtaa öljynpeitteisistä käsistäsi. Tuoksu ei ole intensiivinen eikä pysy hiuksissa pitkään mutta se ei puhuttele hienovaraisten tuoksujen faneja.

Mitkä ovat tuotteen huonot puolet?

  • etanoli, hyvin haitallinen alkoholi ainesosien joukossa
  • enemmän keinotekoisia ainesosia kuin öljyjä
  • liukas, epämukava lasipullo
  • imelä ja tukahduttava tuoksu
  • jos asetat liikaa, se saattaa aiheuttaa kuivuutta ja takkuja