Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Daily Oil-Elixir

Gliss Kur Daily Oil-Elixir kaksi hienointa luonnollista hoitavaa öljyä, jotka tekevät hiuksista kiiltävät ja pehmeät.

Erikoisen koostumuksen ansiosta se tarjoaa hyvin vaurioituneille ja kuiville hiuksille tehokkaita vaikutuksia.
schwarzkopf-gliss-kur-hair-repair-daily-oil-elixir

Öljyt ja muut ainesosat

Gliss Kur Daily Oil-Elixir lista ainesosista on lyhyt, mikä on plussaa. Muiden ainesosien joukossa on vain kaksi öljyä. Ensimmäinen on auringonkukansiemenöljy joka sitoo kosteutta ja lisää kiiltoa erinomaisesti. Toinen on arganöljy – hyvin tunnettu parhaana hoitokeinon korkeahuokoisille hiuksille. Se tarjoaa vahvoja paikkaavia ominaisuuksia.

Valitettavasti, Gliss Kur Daily Oil-Elixir ei perustu ainoastaan herkille hiuksille suositeltuihin öljyihin. Kevyet silikonit, jotka voi pestä pois hennolla shampoolla, hallitsevat muiden ainesosien joukossa. Bentsyylialkoholi – hiuksille hyvin haitallinen aine – voi aiheuttaa vaurioita. Se voi aiheuttaa takkuja ja kuivuutta käyttäessä Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Daily Oil-Elixir tuotetta.

Vaurioituneiden hiusten paikkaaminen

Gliss Kur Elixir hoitavilla öljyillä on jokapäiväiseen vaurioituneiden ja kuivien hiuksien hoitoon suunniteltu tuote. Hiusöljy tarjoaa näkymättömän suojan ja parantaa ulkonäköä. Aktiiviset ainesosat lävistävät hiukset kokonaan, vahvistavat ja ravitsevat. Schwarzkopf Daily Oil-Elixir päätehtävä on monipuolinen suoja lisävaurioilta. Valitettavasti tuote ei onnistu elvyttävään hiuksia.

Gliss Kur Hair Repair käyttäminen on paljon parempi tapa parantaa hiusten ulkonäköä kuin paikata vaurioita. Tuote tekee harjaamisesta helpompaa, ehkäisee sitä ja edesauttaa muotoilua. Suojatut hiukset ovat kiiltävämmät, pehmeämmät ja näyttävät paremmilta kohtuullisella käytöllä. Alkoholien takia hiusten suojakerros saattaa aueta vielä enemmän ja tehdä hiuksistasi takkuiset ja hyvin kuivat.

Käyttövinkkejä

Kätevä pumppu tekee käytöstä helpompaa. 1-2 pumppausta riittää peittämään hiukset keskipituudesta latvoihin. Gliss Kur Daily Oil-Elixir ei sovellu päänahan öljyämiseen ja sitä ei voi asettaa tyviin. Tuottaja suosittelee kolmea käyttötapaa, jotka vaikuttavat tuloksiin. Jos öljyä käyttää ennen pesua, tuote ravitsee syvästi. Pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin asetettuna tuote pehmentää hiuksia ja helpottaa harjaamista. Jos öljyä asettaa kuiviin suortuviin se kesyttää, suojaa ja lisää kiiltoa hiuksiin.

Lisätietoa

Schwarzkopf Gliss Kur Daily Oil-Elixir on laajalti saatavissa. Suunnittelu ei ole vaikuttava – pieni pullo huonolaatuisesta muovista. Se on kuitenkin aika kätevä. Schwarzkopf öljy vaurioituneilla hiuksille on paksu ja siinä on intensiivinen hunajan tuoksu. Koostumus saattaa rasittaa hiuksiasi huonon imeytymisen takia.

Mitkä ovat tuotteen huonot puolet?

  • haitalliset alkoholit
  • vain kaksi luonnollista öljyä
  • hyvin paksu koostumus voi latistaa hiuksia
  • huomaamaton toiminta tai paikkaaminen
  • hyvin makea ja tukahduttava tuoksu
  • ei sovellu päänahan öljyämiseen
  • huonolaatuinen muovipullo